Palvelut

Olen aina tykännyt työn tekemisestä. Monivuotinen taipaleeni konsultoinnin parissa opetti, että nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja että eri toimialalla olevien ihmisten tai yritysten kanssa työskentely antaa uusia näkökulmia ja opettaa samalla myös itselleni asioita.

Tämän vuoksi toimin edelleen sivutoimisena yrittäjänä ja tarjoan palveluita seuraavilla osa-alueilla:

  • Puhujakeikkoja tapahtumiin, seminaariin tai luennolle
  • Digitaalisen markkinoinnin (erityisesti hakukoneoptimoinnista) tai verkkokauppatekemisen kouluttamista
  • Konsultointia
  • Mentorointia/ohjausta, johtajille, nuorille tai yrityksille

Vastaan päivätyössäni Kekäle -vaateketjun kehityksestä ja verkkoliiketoiminnasta. Omaan usean vuoden kokemuksen verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista, mutta olen myös ilokseni saanut harjoittaa teknologiatermistön kansankielistämistä, niin että näistäkin asioista tulee selkokielisempää vastaanottajalle.

Puhumaan seminaariin, luennolle tai muuhun tapahtumaan?

Uskallan väittää olevani hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitset tapahtumaasi puhujaa, joka osaa ymmärtää maailmaa tarvittaessa myös digikuplan ulkopuolelta.

Viime vuosien sisällä esimerkkeinä nämä:

Digitaalisen markkinoinnin tai verkkokauppakoulutusta vailla?

Digitaalinen murros on totta, mutta vuosikymmeniä vallinneet lainalaisuudet liiketoiminnassa ovat edelleen samoja. Vain välineitä sekä työkaluja on enemmän ja tämän vuoksi asiakkaat ovat sirpaleina ympäri verkkoa. Digitalisaatio kokonaisuudessaan on kuitenkin yrityksille loistava mahdollisuus kasvattaa myyntiä, oppia toimimaan uuden ajan malleilla ja kehittyä entisestään.

“Eetu on hyvä tyyppi. Osaaminen näkyi, tiputteli kovia faktoja vaivattomasti läpi koulutuksen ja meille räätälöitynä. Minä tykkäsin kovasti.”

Koulutan mielelläni, olipa tarpeena tunnin sparraaminen, puolen tai kokopäivän mittainen koulutus tai jopa pidempi valmennusjakso. Lähtötasoon ja toiveisiin pohjautuen räätälöin koulutukset aina tarpeen mukaisesti.

Pääasiallisesti koulutusten aiheena on digitaalinen murros. Pääsääntöisesti kuitenkin lempilapsiani ovat verkkokauppa ja hakukoneoptimointi, joista jälkimmäisen kanssa mm. oman median hallinta verkossa ja hakukoneystävällinen sisällöntuotanto.

Olen kouluttanut kymmenittäin eri toimialoilla toimineita asiakkaita hakukoneoptimoinnista, digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta. Olen muutenkin saanut olla ilokseni mukana ohjaamassa monien eri tekijöiden kuin yritystenkin digitekemistä.

Konsultointia

Tarjoan palveluitani myös seuraavilla alueilla:

  • digistrategiaa sekä digitaalisen markkinoinnin konsultointia
  • hakukoneoptimointiprojekteja, kuten verkkosivu-uudistusten läpivientejä, SEO -auditointeja, sisällöntuotantoa, linkin rakentamista ja kouluttamista
  • vapaamuotoista sparria organisaatioiden digitekemiseen

Tämä tekeminen on pitkälti sillä ajatuksella, että pysyy oma ote tekemiseen vetreänä. Periaatteellisesti otan vastaan ainoastaan projekteja jotka on itselle mielenkiintoisia ja asiakkaita joita haluan vilpittömästi auttaa.

Mentorointia

Tämän osalta oma lehmä saattaa olla ojassa, mutta toivon näkeväni yritysten ottavan enemmän nuorta sukupolvea mukaan yritysten hallitustyöhön.

Vaikka allekirjoittaneelle hallituspaikkaa ei irtoaisikaan, niin digimentorointi ja opastaminen on hyvä keino johtajalle, tekijälle tai organisaatiolle saavuttaa haluttuja tuloksia digitaalisella kentällä. Uskon vahvasti siihen, että parhaita tuloksia saadaan aina organisaation omin voimin. Joskus yksi käsipari lisää tai toinen mielipide voi kuitenkin osua tarpeeseen.

Olipa tarpeesi ylläolevista mitä tahansa – ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Eetu Karppanen

Hei. Olen Eetu. 👋🏻

Kiteyttäen olen urbaani helsinkiläinen nuori mies, joka työskentelee Chief Digital Officer -tittelillä ja sivutoimisena konsulttina. Intohimoina on bisnes, digi sen kaikissa muodoissa, verkkokauppa, sarjat, musiikki ja hyvä elämä.

TILAA UUTISKIRJEENI JA SAAT SATUNNAISESTI KURATOIDUN LISTAN LOISTAVIA SISÄLTÖJÄ KOSKIEN LIIKETOIMINTAA VAHVALLA DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KULMALLA.