Eetu Karppanen: Digitaalisen kaupan & verkkokaupan kouluttaja ja puhuja

Olen kouluttanut, sparrannut ja ohjannut 2014 vuodesta lähtien digitaalisen markkinoinnin, verkkokaupan ja digiliiketoiminnan sektoreilla niin yksittäisiä osaajia, isoja ryhmiä kuin päässyt esiintymään sadoille ihmisille.

Osaaminen ja kokemukseni perustuu viisivuotiseen taipaleeseen Tanstore -verkkokaupan kanssa (nollasta 117 000€ liikevaihtoluokkaan) ja Kekäle -vaateketjun useamman miljoonan liikevaihdossa olevan verkkoliiketoiminnan vastaamisesta.

Digitaalisen markkinoinnin tausta ja verkkokauppakonsultointi on tuonut paljon tilaisuuksia, joissa olen päässyt puhumaan tai kouluttamaan verkkokaupan ja digitaalisen kaupan syövereitä.

Asiakkaita tai tilaisuuksia joissa olen puhunut tai kouluttanut ovat olleet mm. seuraavia:

Koulutuksiin osallistuneiden suusta

Eetusta huokui vankka asiantuntemus ja hän osasi pukea verkkokaupan toiminnan sanoiksi niin, että ymmärsin siitä paljon enemmän kuin aikaisemmin. Lähes kaikki asiat jotka käytiin läpi olivat itselleni uusia ja sain paljon uusia ideoita.
Saimme Eetun sparrailusta uusia ideoita ja oivalluksia siitä, miten voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Vaikka sparraillu oli tiukkaa asiaa, se vedettiin silti rennolla otteella.
Superharmi jos en pääse enää sun Masterclass -tunneille. On ollut superhuippuja and I mean it.
Eetu on hyvä tyyppi. Osaaminen näkyi, tiputteli kovia faktoja vaivattomasti läpi koulutuksen ja meille räätälöitynä. Minä tykkäsin kovasti.
Kiitos kovasti koulutuksesta. Huomasi, että sulla on homma todellakin hallussa. Koulutus oli sisällöltään tosi kattava, ja uskon, että osallistujat sai siitä tosi paljon irti!

Yhteistyöhön?

Koulutan siis mielelläni niin yrityksiä, koululaitoksia, järjestöjä ja ammattiliittoja. Kokonaisuudet keynote-puheenvuoroista, minuuttien tai tuntien esityksiin, puolen päivän kuin useamman päivän workshoppeihin tai räätälöityihin koulutuspaketteihin.

Jos tarpeena on raflaava, dynaaminen ja oikeaa substanssia omaava puhuja tai kouluttaja digitaalisen maailman tai verkkokaupan perspektiivistä, täällä ollaan!