Eetu Karppanen: Digitaalisen kaupan & verkkokaupan kouluttaja ja puhuja

Olen kouluttanut, sparrannut ja ohjannut 2014 vuodesta lähtien digitaalisen markkinoinnin, verkkokaupan ja digiliiketoiminnan sektoreilla niin yksittäisiä osaajia, isoja ryhmiä kuin päässyt esiintymään sadoille ihmisille.

Osaaminen ja kokemukseni perustuu lähes 15 vuotiseen taipaleeseen digimarkkinoinnin kanssa kuin omakohtaisiin kokemuksiin viideltä vuodelta Tanstore -verkkokaupastaa (kumulatiivisesti n. 400 000€ edestä liikevaihtoa) ja neljän vuoden ajalta Kekäle-vaateketjun verkkoliiketoiminnasta vastaamisesta (vuositason liikevaihdollisesti useampi miljoona euroa).

Digitaalisen markkinoinnin taustani ja verkkokauppakonsultointi on tuonut paljon tilaisuuksia, joissa olen päässyt puhumaan tai kouluttamaan verkkokaupan ja digitaalisen kaupan syövereitä.

Asiakkaita tai tilaisuuksia joissa olen puhunut tai kouluttanut ovat olleet mm. seuraavia:

 • Markkinointi-instituutti: Verkkokauppa haltuun
 • eMeet: SEO
 • Business Finland: Verkkokauppauudistus iloisesti maaliin (eCommerce Growth) ja Kaupallisuuden johtaminen & Monikanavaisen kaupan johtaminen (Experience Commerce)
 • Fraktio: verkkokauppauudistus iloisesti maaliin
 • Markkinointikollektiivi: vaatekauppaa monikanavaisesti
 • LIMOWA: vaatekaupan haasteet ja mahdollisuudet
 • TAT - Talous ja nuoret ry: Verkkokaupan perusteet
 • Peräpohjola Leader ry: N-Y-T Verkkokauppa! (5 koulutuksen sarja)
 • Linnan Kehitys Oy: Google Analytics & Hakukoneoptimointi
 • Yrityskummit ry: Kuinka rakentaa tuottava verkkokauppa?
 • Ava-Akatemia: Verkkoliiketoiminta & verkkokaupan digimarkkinointi (2 koulutuksen sarja)
 • SAMK: Verkkokaupan liiketoiminnan kulmakivet & Hallitse verkkokaupan digimarkkinointia (2 koulutuksen sarja, palaute osallistujilta: 4,75 / 5)
 • STJM (Suomen Tekstiili & Muoti ry): Vinkkejä muotialan verkkokaupan kehittämiseen

Koulutuksiin osallistuneiden suusta

Eetusta huokui vankka asiantuntemus ja hän osasi pukea verkkokaupan toiminnan sanoiksi niin, että ymmärsin siitä paljon enemmän kuin aikaisemmin. Lähes kaikki asiat jotka käytiin läpi olivat itselleni uusia ja sain paljon uusia ideoita.
Saimme Eetun sparrailusta uusia ideoita ja oivalluksia siitä, miten voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Vaikka sparraillu oli tiukkaa asiaa, se vedettiin silti rennolla otteella.
Superharmi jos en pääse enää sun Masterclass -tunneille. On ollut superhuippuja and I mean it.
Eetu on hyvä tyyppi. Osaaminen näkyi, tiputteli kovia faktoja vaivattomasti läpi koulutuksen ja meille räätälöitynä. Minä tykkäsin kovasti.
Todella asiansa osaava ja miellyttävä ulosanti, helppoa kuunneltavaa, vaikka asiaa oli paljon tiivistetty lyhyeen aikaan. Loppua kohti alkoi vauhti
kiihtymään puheessa, joka kyllä ymmärrettävää täysin koko päivän yksinpuhumisen päälle. Mielelläni osallistun uudestaankin Eetun
koulutukseen!
Erinomainen esitys ja paljon pohdittavaa ja kehitettävää! Kiitos :)
Kiitos kovasti koulutuksesta. Huomasi, että sulla on homma todellakin hallussa. Koulutus oli sisällöltään tosi kattava, ja uskon, että osallistujat sai siitä tosi paljon irti!

Yhteistyöhön?

Koulutan mielelläni yrityksiä, koululaitoksia, järjestöjä ja ammattiliittoja. Kokonaisuudet keynote-puheenvuoroista, minuuttien tai tuntien esityksiin, puolen päivän kuin useamman päivän workshoppeihin tai räätälöityihin koulutuspaketteihin.

Jos tarpeena on raflaava, dynaaminen ja oikeaa substanssia omaava puhuja tai kouluttaja digitaalisen maailman tai verkkokaupan perspektiivistä, täällä ollaan!