Yrittäjyys on vain yksi työn muodoista

Eetu Karppanen kirjoitti 04.06.2016 klo 23:13 kategoriaan Arkista

Olin kaksi vuotta takaperin hakemassa töitä sosiaalisen median avulla jonka kautta työllistyin. Koska niin elämä kuin työelämäkin on sattumusten ja olosuhteiden summa, päädyin kuitenkin työllistymisen jälkeen piakkoin täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Ja nyt tuon parisen vuotta myöhemmin juuri näiden sattumusten ja olosuhteiden kautta löysin tieni palkkatyöhön. Kun kutsu käy, siihen on vastattava.

Tiedättekö sen kun joidenkin ihmisten kanssa kohtaa tasolla, jossa asiat ja ajatukset tuntuvat olevan erityisen paljon samaan suuntaan? Koska yritykset muodostuvat sen alla olevista ihmisistä, on Arvo Partners ollut itselleni juuri tälläinen yritys.

Unohtamatta myöskään, että puhuttaessa teemoista verkkokauppojen kasvattaminen ja kansainvälistäminen ovat nämä sellaisia liiketoimintaan liittyviä asioita joiden parissa sydän sykkii muutaman lyönnin lujempaa.

Yrittäjyys on vain yksi työn tekemisen muodoista

Sanottakoon allekirjoittanutta ehkä sukupolvensa tuotteeksi. Näen ratkaisun palkkatyöhön palaamisesta kuitenkin ainoastaan nykypäiväiseksi tavaksi tehdä työtä.

Itselleni yrittäjyys on vain yksi työn tekemisen muodoista, sillä työelämä on samaan aikaan horisontaalista kuin vertikaalista. Tietotyöstä puhuttaessa pitää nähdä, että entistä enemmän työtä sekä tehtäviä voi olla samaan aikaan limittäin sekä lomittain – niin nyt kuin tulevaisuudessa, tavoista, muodoista sekä malleista riippumatta.

Yrittäjyys on kuitenkin opettanut ymmärtämään kokonaisvastuun (ja kustannusten) tuomaa hartiapainoa, joka on myös osasyy sille minkä vuoksi ratkaisu oli helpompi tehdä. Tietynlainen nälkä oman substanssin ja taitojen kehittämiseen on itselleni ajava voima omaan työhön jota yrittäjyys ei välttämättä tarkan substanssin aloilla kykene tuomaan.

Uskon vilpittömästi, että oikeanlaisen toiminnan ja intensiivisen tekemisen pohjalta tapahtuu erottautumista. Kaikki seuraavat: loistava porukka, keskittyminen verkkokauppaan, mahdollisuus kehittää omia taitojaan, erityisesti hakukoneoptimoinnin parissa, antaa syyn olla Arvon työntekijäksi liittymisestä iloisuuden lisäksi myös ylpeä.

Jatkossa olen siis tuottamassa Arvo Partnersin asiakkaille arvoa – monipuolisesti kaikissa sen eri muodoissa.

Lisäksi huomiona: voin edelleen vilpittömästi suositella Suuntauksen palveluita, jos tarpeissa on saada ketterä ja laajan skaalan markkinointihub toteuttamaan monipuolisesti erilaisia markkinointioperaatioita.

Kirjoittaja: Eetu Karppanen
Vahvan digimarkkinointitaustan omaava eCommerce Manager ja sivutoiminen verkkokauppias, jonka kotisatama on Helsingissä. Intohimon syviä tunteita herättävät mm. verkkokauppa, digitaalinen markkinointi, mainonta ja katukulttuuri.


TILAA UUTISKIRJEENI JA SAAT SATUNNAISESTI KURATOIDUN LISTAN LOISTAVIA SISÄLTÖJÄ KOSKIEN LIIKETOIMINTAA VAHVALLA DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KULMALLA.