Huomio! Digiosaaja tarjolla

Hei olen Eetu ja kyllä, määrittelin juuri itseni digiosaajaksi. Olenkin nyt aktiivisesti hakemassa itselleni uutta työtä, jossa pääsen sotkemaan käteni kunnolla “digitaalisen mullan” kanssa.

Aiempaa kokemusta on tullut hankittua digipuolelta työnantajilta kuten: Okimo Clinic, Kiinteistöposti ja tällä hetkellä pyöritettävänä olevasta verkkokaupasta Tanstore.fi. Näiden pestien pohjalta digimarkkinoinnin eri osiot ovat tulleet monipuolisesti tutuiksi. Suurin kokemuspohja sekä intohimotehtävät ovat olleet sosiaalisen median puolelta, mutta olen onnekseni saanut painia mm. digitaalisen liiketoiminnan kehitysprojektien, hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinninkin kanssa. Myös myynnin ja asiakashankinnan parista on karttunut kokemusta, joten luurikammo on kaukainen muisto.

Ensisijaisesti etsin töitä seuraavien tehtävien parista:

  • mainonta ja markkinointi
  • verkkopalvelut (konsultointi, kehittäminen, sisällöntuotanto)
  • verkkokauppa
  • digitaalisten palveluiden asiantuntijamyynti ja konsultointi

Kuulisin kuitenkin mielelläni myös näiden tehtävien ulkopuolella olevista mahdollisuuksista.

Ammatillinen minä

Uskallan nimittää intohimoikseni digitaalisen median, markkinoinnin sekä mainonnan lähes kaikissa muodoissaan. Omat intressini ovatkin päästä riittävän haasteelliseen ympäristöön oppimaan, tekemään ja ennen kaikkea onnistumaan. Koska lyhyestä virsi kaunis: tästä pääset vielä perinteiseen ansioluettelooni (PDF), josta selviää työhistoriani sekä taustaa siitä kuka niitä töitä tässä on hakemassa. Jos PDF on hankala, niin LinkedIn antaa myös hyvän kuvan ammatilliselta puolelta.

Ammatilliset taidot

Myynti

Microsoft Office (Powerpoint, Excel)

Photoshop

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Sähköpostimarkkinointi

Sosiaalinen media (strategiat, toimenpidesuunnitelmat, kanavat)

Sisällöntuotanto (bloggaaminen ja verkkoviestintä)

Blogikirjoituksia:
Vapaa-ajan minä

Vapaa-ajan puolella intoudun edelleen sosiaalisesta mediasta, mutta sen lisäksi myös kotona asuvasta perheestä (avopuoliso + kaksi ranskanbulldoggia), Helsingistä, pyöräilystä, katukulttuurista ja hyvästä urbaanista musiikista.

Lisäksi edustan sopivasti y-sukupolvea, joten jokseenkin kattavan kuvan omasta elämästäni saa tutkimalla eri palveluiden profiilejani: Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram ja Last.fm – kaikki vapaasti seurattavissa.

Saa twiitata, sähköpostittaa tai soittaa.

Keskustelen enemmän kuin mielellään kaikista mahdollisuuksista, joten älä suotta epäröi ottaa yhteyttä!

@kyyjonssonieetu@siirappia.fi0400 342 155

Ystävällisin terveisin,
Eetu Karppanen

Sharing is caring: #eetulleduuni!